Råd Om Bilhandel

Skal Du På Bilhandel? Her Er Hva Du Bør Vite

Prosessen med å kjøpe en bil er noe som slår frykt i hjertene til mange. Faktum er imidlertid at ved å bruke den nødvendige tiden til å undersøke prosessen på forhånd, trenger bilkjøp ikke å være så skremmende. Les artikkelen som følger, og du bør ha den informasjonen du trenger for å gjøre det beste valget for deg og din familie.

Ikke glem å se på kostnadene for deler for et kjøretøy før du kjøper den. Noen biler, spesielt import, koster betydelig mer å vedlikeholde enn andre. Undersøk kostnadene for deler som slites ut ofte, for eksempel dekk, bremser og vindusviskerblader. Forskning kostnadene for dynamoer, tennplugger og andre motorkomponenter, også.

Forske på alle forhandlere du vurderer før du gir et tilbud. Du vil ha mer forhandlingskraft hvis du vet hvordan de opererer og hvilke finansieringsalternativer de tilbyr. Du kan unngå å bli utnyttet ved å lese over vurderinger fra andre kunder.

Se etter sikkerhetsfunksjoner når du kjøper en ny bil. Bremsene og fjæringen er to ting du bør ta hensyn til når du handler bil. Den nye bilen skal også ha kollisjonsputer for hver passasjer. Sikkerhet er viktig, siden du skal reise i dette kjøretøyet mye.

Vær forsiktig med enhver forhandler som ikke er villig til å gi deg en utvidet prøvekjøring. Å be om en hel ettermiddag for å teste ut bilen er en helt rimelig forespørsel. Hvis forhandleren nekter og ikke vil imøtekomme forespørselen, bør du ta virksomheten din et annet sted. En bil er et stort kjøp og en stor forpliktelse, en forhandler bør forstå det og la deg bli helt komfortabel med bilen før du kjøper.

Hvis du handler bilen inn, ta den til en detalj butikk og har møbeltrekk og tepper rengjøres sammen med en vask og voks. Å gjøre dette en ting kan vanligvis netto deg flere hundre dollar eller mer i innhandel verdi i forhold til en bil som ikke er ren.

De av dere som er i markedet for en sertifisert pre-eid kjøretøy ville være lurt å sjekke biler sertifisering sjekkliste. Dette vil tillate deg å være sikker på at alle komponenter har blitt inspisert og alt er i orden slik at du kan kjøpe med stor tillit.

Snakk med banken din eller kredittunionen din før du drar ut til forhandleren når du er i markedet for en bil. Finn ut hvor mye av et lån du er kvalifisert for. På denne måten vil du vite hvor mye du har råd til å bruke, og du vil vite hva slags bil du skal se etter.

Bilshopping er ikke alltid en hyggelig opplevelse, gitt de mange faktorene som må påvirke den endelige avgjørelsen. Utdanning og informasjon er kritiske verktøy når det gjelder å gjøre det riktige valget. Ta vare på tips og veiledning funnet ovenfor, og du kan ha en bil shopping opplevelse som ikke bare er stressfri, men som resulterer i det perfekte valget blir gjort.

Godt Råd Å Bruke For Å Kjøpe Din Neste Bil

Prosessen med bilhandel kan være veldig lang. Det er så mye å gjøre og se. Derfor er det viktig å ha all informasjonen du trenger før du handler. Denne artikkelen har noen nyttige råd om bilshopping for å kjøpe en bil raskere.

La aldri bilen stå hos forhandleren over natten. Mange forhandlere vil gi deg muligheten til å ta bilen du vurderer hjem for å prøvekjøre den lenger. Selv om dette absolutt er tiltalende, betyr det egentlig at de får muligheten til å holde bilen du eier som gissel. Dette gjør det vanskeligere å gå bort fra en dårlig avtale, og det er ikke til din fordel.

Ikke glem å beregne eierkostnadene når du velger et nytt kjøretøy. Den billige SUV-en er kanskje ikke så bra hvis det betyr at du vil bruke dobbelt så mye du pleide å bruke på bensin for å kjøre den. Det samme gjelder sportslige racerstilbiler eller modeller som favoriseres av biltyver, som begge kan komme med økte forsikringspriser.

Ikke bli slått av fra en bil fordi den brukes. De fleste vil ikke ha noe mer enn å kjøpe en helt ny, skinnende bil. Men er dette virkelig mulig for din økonomiske situasjon? Mange brukte biler er helt fine og vil ikke knekke ryggen nesten like mye som en ny bil vil.

Ikke rull opp til forhandleren i en dyr bil. Hvis du gjør det, vil ikke selgeren ta noen lave tilbud du har.

Lag en ønskeliste over biler du er interessert i. Du har sett mange biler i annonser og på veien. Det skal være enkelt for deg å lage en solid liste over biler som passer din stil. Du kan legge til et par drømmebiler som virker utenfor ditt sortiment; Vær imidlertid realistisk med hensyn til hva du har råd til.

Når du er ute og kjøper bil, ta med deg noen som ikke bryr seg om du kjøper bil eller ikke. Denne personen kan hjelpe deg med å ta eventuelle følelsesmessige beslutninger. De kan til og med gå på prøvekjøring med deg for å påpeke problemer de merker.

Før du kjøper en bil fra et forhandler, spør om du kan få inn en mekaniker for å se på ting. Dette skal være noen du stoler på. Unngå å bruke forhandlerens mekaniker. Din mekaniker bør fortelle deg både om bilen går bra og om den er priset riktig.

Les før du signerer noe. Du må signere en kontrakt hos forhandleren, og du bør lese den nøye. Når signaturen din er på dokumentet, blir det en juridisk forpliktelse. Be gjerne om å ta kontrakten med deg hjem for å se nærmere på den før du signerer den. Hvis dette ikke er mulig, få en kopi eller kjøpsavtale for å se over.

Bilhandel med kunnskap vil skille deg ut fra jevnaldrende. Benytt deg av tipsene du har lært her for å sikre at du får en god opplevelse. De bør gjøre å kjøpe bil til en prosess du kan nyte.

Kjøp Bilen Av Drømmene Dine På Riktig Måte

Ønsker du å kjøpe et nytt kjøretøy? Vet du hvordan du kan unngå feilene mange bilkjøpere gjør? Stykket som følger gir fantastisk veiledning for alle som er interesserte i å kjøpe et kjøretøy og sørge for at de er fornøyde med det de får.

Hvis du handler i en bil, kan du besøke det lokale biblioteket og finne ut verdien av bilen din. Du kan også slå opp denne informasjonen på nettet på flere forskjellige steder. Ved å ha innbytteverdien til bilen din og detaljverdien til bilen din, kan du forhandle bedre.

Ikke la bilforhandleren snakke deg om å kjøpe en bil som ikke er innenfor budsjettet. Det er viktig å være fast og ha kontroll mens du handler. Husk at jo dyrere bilen er, desto mer provisjon vil han eller hun gjøre.

Før du setter foten inn i et forhandler, må du undersøke noe på nettet. Sjekk nærliggende forhandlers nettsteder og registrer den oppførte prisen på kjøretøyet du ønsker, samt eventuelle spesialtilbud de måtte tilby. Å ha denne informasjonen til din disposisjon vil være en verdifull ressurs når det gjelder tid til å forhandle med en selger.

Ta med deg en venn for å kjøpe bilen din. De kan høre ting du savner, og vil bidra til å gjøre det lettere å avvise en avtale, hvis det skulle være ugunstig. Og hvis du skal dele bilen din med ektefellen din, bør du absolutt gå sammen.

Vurder å selge bilen privat, i stedet for å bytte den inn til den nye bilen du ønsker. Du vil nesten alltid få mer for bilen din gjennom et privat salg enn du ville gjort gjennom en bytte i. Selv om forhandleren får det til å høres ut som de gir deg en god handel i verdi, vil de sannsynligvis heve prisen et annet sted for å gjøre opp for forskjellen.

Å handle etter en ny bil kan virke komplisert når det gjelder priser. Ta din iPad eller telefon med deg til forhandleren. Du kan søke på Internett og finne kalkulatorer for bilbetaling som vil fortelle deg hva betalingen din blir uten å stole på forhandleren.

Les alle de små skriftene som står på kontrakten for bilen du vil kjøpe. Selv om du tror at bilselgeren er helt ærlig med deg om alt som er involvert, må du sørge for at du ikke signerer noe du senere vil angre på.

Få kostnadene på bilen i stein før du diskuterer byttinger eller andre monetære børser. Du vil at disse tilleggene skal redusere prisen. Du vil sikkert gjøre det bedre hvis du først forhandler om prisen, og deretter kaster inn de andre faktorene.

Når du har funnet den perfekte bilen, kan du be om en rapport om kjøretøyhistorikk. En rapport om kjøretøyhistorikk vil liste opp alle tilfeller som kjøretøyet har vært involvert i. Hvis forhandleren ikke tilbyr denne tjenesten, kan du kjøpe en online på nettet mot en nominell avgift. Denne rapporten hjelper deg med å unngå å kjøpe en bil som har vraket.

Som denne artikkelen sa i begynnelsen, kan du gjøre ganske mange feil når du ser på nye biler. Heldigvis viste denne artikkelen deg hvordan du kan unngå disse fallgruvene. Lykke til når du søker etter din neste bil eller lastebil!

Skal Du Handle På Bil? Her Er Hva Du Bør Vite

Å handle etter bil er generelt en stressende opplevelse. Det trenger ikke være, skjønt. Med litt kunnskap og besluttsomhet kan din shoppingopplevelse være uten stress. Bruk tipsene som følger for å gjøre din shoppingopplevelse til en du liker, med en skinnende ny bil som viser deg.

Hopp aldri over testkjøringen når du handler i bil. Du må sette deg bak rattet på bilen og se hvordan det føles før du forplikter deg til å kjøpe den. Forsikre deg om at du prøver en rekke kjøreforhold, inkludert overflategater og motorvei. Ikke glem å prøve å trekke den inn på en parkeringsplass i et kjøpesenter.

Les alle de små skriftene som står på kontrakten for bilen du vil kjøpe. Selv om du tror at bilselgeren er helt ærlig med deg om alt som er involvert, må du sørge for at du ikke signerer noe du senere vil angre på.

Ikke utelukk en bil fordi den mangler visse funksjoner du vil ha. For eksempel, hvis du ikke liker lydsystemet til bilen, kan det alltid endres. Det er vanskelig å finne en bil som har alt akkurat slik du vil ha det; bare ha et åpent sinn og husk at du kan gjøre disse endringene når bilen er din!

Sørg for å ta deg god tid. Selv om du er veldig spent på å kjøpe en bil, ikke løp ut og kjøp den samme dag. Sørg for at du har tatt deg tid til å forske på sikkerhet, reparasjoner og andre faktorer før du gjør noe du kan ende opp med å angre på.

Hvis du prøver å bestemme innbytteverdien for ditt nåværende kjøretøy, må du ta den til noen forhandlere. Ved å gå til noen forskjellige forhandlere, vil du kunne få et grovt estimat av hvor mye bilen din faktisk er verdt. Dette vil tillate deg å avvise tilbud med lave baller som noen kan gi til bilen din.

En viktig ting å huske på er den totale gjennomsnittsverdien av biler i landet ditt. Ved å vite den generelle verdien, kan du se om bilpartiet der du handler, er for lading eller ikke. Hvis du føler at alle prisene deres er for høye, kan du bare gå videre til den neste.

Vær alltid forsiktig med alle brukte bilforhandlere på siden av veien. Disse forhandlerne har nesten alltid et velrenommert rykte. Bilene de selger kan ha flomskader, trenger store reparasjoner og selges uten garanti. Når du har kjørt bilen fra tomten, er eventuelle problemer bilen har nå ditt problem.

Du kan handle biler uten å gå gjennom massevis av stress. Mens bilhandel er noe som mange ser på som stressende, med noen generelle tips, kan du kjøre i den nye bilen din på kort tid. Bruk disse tipsene for å hjelpe deg med å gjøre din shoppingopplevelse hyggelig.